Tanken bag Café Amtoft

Passion for mad og natur

Café Amtoft – med hjemmelavede specialiteter fra Naturmad

Café Amtoft er et nystartet spisested i det gamle fiskerleje Amtoft.

 

Caféen drives af Mie Buus og Pia Buus sammen med NaturmadThy med en profil, baseret på hjemmelavede specialiteter, økologi og gastronomi med udgangspunkt i Limfjorden og Thy.

 

Mor og datter driver Café Amtoft med fælles passion for naturen og mad baseret på gode og sunde råvarer.

 

For os er det vigtigt at råvarerne er økologiske og/eller lokale. Vi har en økologiprocent på råvarer, der ligger på ca. 75 %, og vi har et udstrakt samarbejde med lokale leverandører i oksekød, lammekød og vildt. En del af vore råvarer såsom havtorn og hyben sankes i Nationalpark Thy i samarbejde med Elmelund, der beskæftiger sentudviklede unge. Den hjemmelavede ketchup, der anvendes til vores ’Amtoftbuger’, er baseret på hyben plukket i Nationalpark Thy.

Lokale råvarer

Vi sanker en stor del af vore råvarer i naturen og omsætter den til lækre hjemmelavede specialiteter, der indgår i maden og sælges som produkter i cafeen. Ved Limfjorden høster vi salturt og andre spændende vilde spiselige planter, der tilfører maden smag og kant. De anvendes bl.a. til pickles, pesto, chutney, marinader og dressinger – alt efter årstiden og kundernes efterspørgsel.

Events i caféen

Vi vil gerne osv…

Address

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per 1230.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com