Om Café Amtoft

Café Amtoft er et nystartet spisested i det gamle fiskerleje Amtoft. Caféen drives af sammen med NaturmadThy med en profil, baseret på hjemmelavede specialiteter, økologi og gastronomi med udgangspunkt i Limfjorden og Thy.

Mie Buus driver Café Amtoft med fokus på passion for naturen og mad baseret på gode og sunde råvarer.

 

“For os er det vigtigt at råvarerne er økologiske og/eller lokale. Caféen har en økologiprocent på råvarer, der ligger på ca. 75 %, og vi har et udstrakt samarbejde med lokale leverandører i oksekød, lammekød og vildt. En del af vore råvarer såsom havtorn og hyben sankes i Nationalpark Thy i samarbejde med Elmelund, der beskæftiger sentudviklede unge. Den hjemmelavede ketchup, der anvendes til vores ’Amtoftbuger’, er baseret på hyben plukket i Nationalpark Thy.”

ud i naturen

 

Vi sanker en stor del af vore råvarer i naturen og omsætter den til lækre hjemmelavede specialiteter, der indgår i maden og sælges som produkter i caféen.

Ved Limfjorden høster vi salturt og andre spændende vilde spiselige planter, der tilfører maden smag og kant.

De anvendes bl.a. til pickles, pesto, chutney, marinader og dressinger – alt efter årstiden og kundernes efterspørgsel.

Adresse

Amtoftvej 22

7742 Vesløs

Kontakt

I caféens åbningstid:

Tlf. 4241 2422

Udenfor åbningstid:

Tlf. 6199 8539